Udtalelser

Kærlig, skarp, super konkret og brugbar clairvoyance coaching.

Charlotte har givet os en kompetent og (k)ærlig rådgivning i forhold til en række vigtige valg i vores business. Kontakten til vores guider blev formidlet, så vi kunne mærke deres nærvær igennem Charlotte – som også krydrede oplevelsen med sin skønne personlighed.

Vi valgte et forløb hos Charlotte, fremfor en enkelt session. Det har vi ikke fortrudt. Det er som om, at vores guider lagde tingene op én ad gangen, i en (set i bakspejlet) helt perfekt rækkefølge.

Vi står stærkere nu, med en krystalklar plan omkring de produkter og den markedsføringsform, som helt intuitivt passer bedst til os.

Tusind millioner tak, kære Charlotte.

Joyann og Torben, Shining People.

Jeg har booket sessioner 2 dage i træk

Undskyld, må jeg godt have lov til åbenlyst at beundre denne dames evner?

Jeg har booket sessioner ved Charlotte 2 dage i træk.
Hold k… det var godt!

Fantastisk at få sat skarpt lys på det, jeg selv mærkede skulle ændres nu.
Det er simpelthen out of this world!

Liselotte Ellegaard, Mindfulsolutions.dk

Jeg hjælper dig med at transformere dit liv og din virksomhed gennem spiritualitet
Jeg hjælper dig med at transformere dit liv og din virksomhed gennem spiritualitet

En session med Charlotte er guld værd

Jeg har haft en business session med Charlotte, hvor jeg blev set på en måde, jeg ikke er blevet set før.

Charlotte er direkte, inspirerende og giver masser af god energi. Sessionen har givet mig konkrete værktøjer og skridt at tage. Efter min session hos Charlotte har jeg taget skridt ud i en verden, som jeg længe har ønsket.

Jeg kan slet ikke forstå, at det kun er 18 dage siden, jeg havde min session. Der er sket så meget fantastisk siden. Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte.

Stella G. Pii og House of Happy Spirits.

Charlotte tåler ingen sammenligning

Charlotte er fuldstændig unik, og jeg er dybt taknemmelig for alt det, hun har givet mig, både professionelt og personligt. Charlotte guider, coacher og formidler budskaber på et virkelig højt niveau, som på ingen måde tåler sammenligning.

Jeg har modtaget clairvoyance coaching og løbende guidning med en blanding af kærlig støtte og insisterende handlekraftig energi. For mig er det den perfekte kombination, for at skabe energetisk balance. Med Charlottes enestående sjæl føler jeg mig set, hørt og forstået. Jeg har opnået dyb indsigt og helt nye perspektiver på min egen virksomhed, som har været afgørende for at finde min vej og manifestere mine mål.

Charlotte har gjort mig bevidst om balancen mellem min feminine og maskuline energi, hvilket jeg har glæde af både privat og professionelt.
Jeg kan på det varmeste anbefale at investere i Charlottes forløb og kurser.

Christine Christensen, Livsdesign, Mindful Inspire

Charlotte tåler ingen sammenligning
Jeg hjælper dig med at transformere dit liv og din virksomhed gennem spiritualitet

Gør de store linjer konkrete og håndterbare

Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte som Business mentor.

Hun er skarp, lige på og ser igennem de ting, der forhindrer mig i at tage de næste skridt i min virksomhed og i min personlige rejse.

Hun formår at gøre de store linjer konkrete og håndterbare – og det elsker jeg. 

Mette Krabek, Ergo- og kropsterapeut

Støtte og hjælp til endnu større indsigt

Charlottes forløb får virkelig sat gang i de indre energier. Hendes tilgang er passioneret og fyldt med opgaver og medationer, som virkelig rykker spirituelle mennesker frem mod hjertelysets indre kærlighed.

Selv om du været i gang med din egen selvindsigt og opvågning, er dette klart et forløb, der er værd at påbegynde, da du får støtten og hjælpen til at opnå en endnu større indsigt i vejen hjem i dig selv. Dette forløb er på ingen måder kun for nybegyndere.

Sia Friis

Charlotte Frimann er knaldende dygtig

Er du den mindste smule interesseret i spiritualitet, så kan jeg kun anbefale dig at hoppe på Charlotte Frimanns Spiritual Awakening forløb.

Det er undervisning, som er spændende fra den ene ende til den anden. Det er øvelser, som forandrer dit liv.

Charlotte Frimann er knaldende dygtig og byder ind med alt, som du ikke vidste, du havde brug for.

Nicooline

Charlotte er ærlig, direkte og kærlig

Jeg har været med Charlotte på flere forløb, senest på Spiritual Awakening – og hun er bare freaking fantastisk. 

Jeg har taget de vildeste kvantespring, og uanset hvor meget eller lidt, der sker fra dag til dag, så er Charlotte den bedste sparring, hjælp og støtte på rejsen. Hun har hjulpet med at åbne op for min intuition og universet, og for at se tingene i helt ny perspektiver. 

Hun har en helt unik kontakt og måde at formidle på – alt er trukket helt ned på jorden på en ærlig, direkte og meget kærlig måde. Hendes evne til at støtte og hjælpe gennem et forløb har været hele forskellen for mig på min rejse, og jeg kan kun anbefale at tage et forløb med Charlotte – dit liv bliver aldrig det samme – på den gode måde.

Karina Moll

Et kæmpe kvantespring til glæde, handlekraft og mening med mit liv 

Charlotte taler til din sjæl og formidler gennem hendes clairvoyante evner et lys🌟, der viser dig vejen, undset din historie eller negative overbevisninger, du har båret med dig. Hendes videoer fra uddannelsen Spiritual Awakening 🙏🏻 lærte mig trin for trin, hvordan jeg kan arbejde med chakra, healing og støtte min spirituelle udvikling. 

Jeg har gennem dette forløb oplevet et kæmpe kvantespring, som har beriget mig med glæde, handlekraft og mening med mit liv. 

Nadia Breidfjord

Charlotte formidler på en inspirerende, positiv og underholdende måde

Jeg har et stort ønske om at tage næste step hos Charlotte. Det vil sige hendes Clairvoyance Coach Uddannelse. Jeg er rigtig glad for, at det netop er hos hende, at jeg har startet min rejse.

Charlotte er simpelthen hamrende dygtig og formidler det hele på en inspirerende, positiv og underholdende måde, så man bare vil høre mere og mere. Charlotte har gjort en kæmpe forskel for mig. Tusind tak Charlotte – jeg er meget taknemlig.

Jeg vil også gerne ud og gøre en forskel for en masse mennesker derude, som kan få glæde af min visdom og mit lys. Jeg er SÅ klar!

Laila Østergaard