Clairvoyance Coach
Uddannelsen

Bliv certificeret clairvoyance coach


Holder du dine spirituelle talenter tilbage?

Så føler du sikkert, der er mere til dig end det niveau, du udlever lige nu. Du er måske usikker på, hvad next level er, og hvordan du kommer derhen. Men til gengæld er du ikke i tvivl om, at der er mere mellem himmel og jord.

Du mangler ikke at se flere Youtube klip, købe flere kurser, workshops eller bøger om personlig udvikling eller spiritualitet.  

Det eneste, du har brug for, for at maxe dine (måske endnu skjulte?) clairvoyante evner ud, er guidet træning og vejledning til at åbne fuldt op for dine evner.

Krydret med spirituelle værktøjer og coaching teknikker, så du kan bruge dine clairvoyante evner til at skabe transformation i dit og andres liv.

Tegn på, at du har clairvoyante evner:

 • Du har en fornemmelse af, at noget forholder sig på en bestemt måde, men det er ikke noget du kan bevise

   

 • Du har en god intuition eller mavefornemmelse (i hvert fald indtil andre fucker den op 😉)

 • Du mærker stemningen og energien i et rum eller gruppe, lige så snart du træder ind

 • Du kan have pludselige udsving i dit helbred, f.eks. muskelsmerter, kvalme, hovedpine eller ekstrem træthed

 • Du mærker, hvordan andre har det – også uden de måske selv har fat i det

 • Ringen for ørene, pletter for øjnene eller pludselige temperaturudsving

 • Der skyller af og til følelser, billeder eller tanker igennem dig, som du bare ved, ikke er dine egne

 • Du ser eller mærker ofte tegn på, at dine åndelige guider er tilstede. F.eks. ser fjer, dobbelt tal eller hører et stykke musik, der indeholder ord, der besvarer et spørgsmål, du søgte svar på

 • Du er sensitiv, f.eks. i forhold til lugte, lys, lyde eller andres energi

 • Problemer med at falde i søvn eller modsat følelsen af at kunne sove hele tiden

 • Du kan opleve at føle dig presset, ked af det eller ensom, uden helt at vide hvorfor

 • Længere eller kortere perioder, hvor du føler behov for at være alene (isolerer dig fysisk eller følelsesmæssigt)

 • Det er også helt normalt at have et ustabilt energiniveau, så længe dine clairvoyante evner er under udvikling.

Hvis du genkender noget af det her, har du med stor sandsynlighed clairvoyante evner
og derfor en hel unik gave, når det kommer til at kunne guide, støtte og vejlede andre mennesker 🔮 💃🙏

Og det er satme High Vibe 😍 💎 💪

Stol på din intuition

Alt, hvad du mærker, er sandt. Nogle gange fucker din fortolkning af det, du mærker, bare op. Og det giver misforståelser og omveje. Og det skaber ofte tvivl hos dig om dine egne evner.

Er det, du fornemmer, nu også sandt?

Ja, for satan 💃 Som i abso-fucking-lutely 😍

Du skal bare renses for alt det energetiske snask og de gamle fortællinger, der blokerer for dit spirituelle next level.

Charlotte Frimann | Spirituel mentor- og erhvervsrådgiver, advokat og High Vibe Coach

3 ting er helt afgørende

Der er særligt 3 ting, der skal trænes og holdes ved lige, når du skal kunne forstå og oversætte det, du får ind fra det clairvoyante felt, nemlig:

✨  Arbejdet med dig selv. Du kan kun mærke rent ind i noget, du selv har helet og balanceret.

✨  At dine chakraer og energikrop er højfrekvent og stabil.

✨ Træning af bevidst at åbne op og ned for ”den anden side”, så du ikke hele tiden mærker anderes energi.  

At være clairvoyant coach handler ikke om, at kunne mærke andres sandhed, men om at guide dem til selv at finde den

Jeg ELSKER, at jeg kan mærke og se ind i andre menneskers selvsabotage mønstre, overbevisninger, følelser, blokkeringer og traumer 😍 Som i F*****cking elsker det 💃🔥  

Som clairvoyant kan jeg lynhurtigt finde årsagerne til selvsabotagen og de uønskede mønstre. Det skaber en  øjeblikkelig heling og forandring hos klienten. 

Jeg kan se inde i andres potentiale (sjælspotentiale og livsformål). Det betyder, at jeg kan hjælpe andre mennesker med at leve et nærende og sprudlende liv, der giver dyb mening for dem.

Værdifuld clairvoyance er for mig kombinationen af, at kunne give et andet menneske bevidsthed omkring de ting, der fylder, står i vejen eller måske lige frem saboterer, for derefter at guide dem (coaching) til selv at finde de sande svar og til at finde hjem til den autentiske og powerfulde udgave af dem selv.

Det er den kombination af værktøjer, der skaber størst, ægte og varig transformation 💎

Hokus pokus dig i fokus

At blive en dygtig Clairvoyant og Clairvoyance Coach handler meget mindre om andre mennesker end mange tror. Det handler nemlig allermest om at finde hjem til dig selv. Kun derfra er der et holdbart, rent og energetisk højfrekvent fundament, som kan tænde andres lys.

Og hvad betyder så det? Det betyder, at når du siger ja til Clairvoyance Coach Uddannelsen, så siger du også ja til en stor grad af personlig udvikling og transformation. Du vil få spirituel indsigt i egne mønstre, mekanikker, karma, tidligere liv og andre elementer, der skaber blokkeringer.

Nyd du blot rejsen 

For selv om den er vild, så er den også svaret på mange af dine spørgsmål og den direkte adgang til dit next level. Ikke bare i forhold til dine spirituelle evner, men også i forhold til dit liv.

Alt er energi og du kan slet ikke undgå, at manifestere nye ting og nye niveauer i dig liv, når din grundfrekvens hæves 😍

Du lærer mere end blot clairvoyance

Du får HELE pakken….

For mig har det aldrig givet mening at skille de forskellige spirituelle kommunikationsformer ad. Når du er åben, er du åben. Færdig Bum!

Derfor kommer du på uddannelsen også til at beskæftige dig med flere forskellige platforme, da det spirituelle fundament er det samme.

Du vil blandt andet blive undervist og modtage træning i:

🔮  Clairvoyance fysisk tilstedeværelse og via Zoom
🔮  Clairvoyance via billede
🔮  Chakraer og meditation 
🔮  Telepati
🔮  Kommunikation med krop og celler
🔮  Afdøde kontakt
🔮  Karma og tidligere liv
🔮  Kontakt til skytsengle og åndelige guider
🔮  Introduktion til kanalisering og det åndelige Råd

Under hele uddannelsen arbejder vi med tidslinjer, som gør dig knivskarp i din formidling og evne til at skabe forandringer.

Charlotte Frimann | Spirituel mentor- og erhvervsrådgiver, advokat og High Vibe Coach

Coaching som redskab

Clairvoyante evner uden kendskab til coaching, giver for mig ingen mening.

Clairvoyance i sig selv er ikke meget værd, hvis det blot bliver en ”god fortælling”. Måske oven i købet en, som modtageren ikke altid kan genkende, fordi vedkommende har for mange blokeringer til at kunne modtage den i den form, du deler den. I stedet kan vedkommende ende med at tage endnu mere afstand fra egne skygger, og en transformation er nu længere væk.

Derfor præsenteres du på uddannelsen også for en række coaching værktøjer, som hjælper dig til at levere de åndelige budskaber til din modtager, på en måde hvor de kan modtages og integreres. Ellers har modtageren reelt ingen chance for at bryde gamle tanke- og handlemønstre.

Skal en clairvoyance være værdifuld, er det også vigtigt at blive guidet til, hvordan man kommer videre og integrere de indsigter, man har fået. Ellers kan du arbejdet med det/de samme temaer i meget meget lang tid. Og det er der li´ som ingen grund til.

Hvorfor tage Clairvoyance Coach Uddannelsen?

Den eneste måde du bliver p*sse skarp i det clairvoyante felt, er ved at være ude i det. Derfor er uddannelsen også bygget op som en praktisk uddannelse, hvor fokus er på øvelser, træning og supervision.

Du kan ikke læse dig til at være clairvoyant. Derfor kommer du også til at lave clairvoyante læsninger, sessioner og telepati allerede på uddannelsens 2. uge 😱 Bare rolig – jeg er med som guide hele vejen og vejleder dig step by step.

Absolut. Det handler om, at du får supervision, træning og støtte løbende og ikke kun mødes 1 gang i måneden.

Det afgørende er, at det bliver en del af din nye hverdag at have en (endnu bedre) praksis omkring dit arbejde med energi, universet og det clairvoyante felt.   

Derfor er uddannelsen også bygget op som en praktisk uddannelse med både teori, meditationer, gruppetræning og 1:1 træning. 

Hver uge har vi gruppetræning, Q&A eller 1:1 træning med prøvekaniner. Udover det online materiale du modtager. Vi mødes derudover fysisk hele 3 gange på uddannelsen. 

Du er derfor hele tiden i gang og i flowet, og det giver efter min erfaring langt bedre kompetencer og evner end kun at mødes 1 gang i måneden f.eks. 

Selvfølgelig 💕

 

Jeg har haft flere kursister igennem, som ikke ønsker at tilbyde clairvoyance til andre. 

 

Nogle bruger i stedet clairvoyancen som et værktøj til det de allerede tilbyder deres kunder, og andre tager uddannelsen som ren personlig- og spirituel udvikling (som er en stor del af uddannelsen). 

Vi mødes fysisk tre gange.

 

Uddannelsen starter med fysisk undervisning og træning, fredag den 23. september 2022 kl. 10.00 - 16.00 på Hotel Nyborg Strand. 

 

Anden fysiske træning og undervisning er onsdag den 26. oktober 2022 kl. 10.00 - 16.00. Vi mødes på Holtumvej 28, 7100 Vejle. Der er mulighed for spabad og sauna. 

 

CERTIFICERINGSMODUL

Tredje fysiske træning og undervisning er fredag den 25. november 2022 kl. 10.00 - 16.00. Vi mødes på Holtumvej 28, 7100 Vejle. Der er mulighed for spabad og sauna. 

 

Oh, yes. Det gør det. Og netop fordi, der er lagt onlinemoduler ind, er det muligt at bygge uddannelsen op med en MASSE træningsgange. Og lige præcis dét gør en kæmpe forskel. Du bliver simpelthen knaldhamrende dygtig.

Min erfaring siger mig, at det er sindsygt svært at implementere "det nye", hvis man står alene med det efter en afsluttet kursusdag. 

Jeg foretager en samlet vurdering, hvor jeg blandt andet inddrager elementer som dit løbende arbejde med undervisningsmaterialet, din deltagelse på træningsdagene og på gruppetræningerne over Zoom samt dine sessioner med prøvekaninerne.  

 

Lad mig slå fast -  certificeringen på uddannelsen handler ikke om, at du skal vejes og vurderes af mig og have en bedømmelse af din præstation. Hallo, vi er gået ud af skolen 😉

 

Grunden til, at jeg har valgt at have certificeringen er, at jeg 100 % vil kunne indestå for, at du er ordentlig klædt på, når du skal ud og bruge uddannelsen. Eller bruge det clairvoyante felt på dig selv.

 

Det gør jeg for din skyld, så du er tryg og ikke ødelægger dig selv ved at stå clairvoyant til rådighed for andre. Det gør jeg for andres skyld, så de modtager læsning og coaching af højeste kvalitet. Og det gør jeg for min egen skyld, så jeg ved, at dem, der sendes ud i verden fra mig, gør et sikkert stykke arbejde som jeg kan indestå for. 

Det er ikke et krav, at du har erfaring inden for det clairvoyante. Det er lige som derfor du skal med på uddannelsen 😉

Omvendt vil du stadig lære en masse selv om du allerede kan telepati, clairvoyance eller healing. Faktisk vil jeg love dig, at dit liv og dine kompetencer ikke finder vildere upgrade på 12 uger end du vil opleve på Clairvoyance Coach Uddannelsen.  

Hvis du er helt "grøn" i det spirituelle, anbefaler jeg at du tager mit grunduddannelse, "Spiritual Awakening" først. Du kan læse mere om det her

Det får du på uddannelsen

3 fysiske trænings- moduler, inkl. certificeringsmodul

online gruppetræninger, hvor du modtager guidede øvelser og laver træningssekvenser

1:1 træning, hvor du sammen med mig giver en session til en klient

online CLAIRVOYANT
Q&A og supervision

Videoundervisning

Adgang til spirituelt fællesskab i Facebook gruppe med støtte, sparring, besvarelse af spørgsmål og løbende inspiration

guidede meditationer med fokus på rensning og balancering af dig og din energi, beskyttelse, frekvensstigning, healing og kontakt til den åndelige verden

CERTIFICERING, som clairvoyance Coach

Sådan er uddannelsen bygget op

 

*alle moduler indeholder undervisningsvideo, meditation og træning   

Uge 38

Opstart fredag den 23. september 2022, hvor vi mødes fysisk fra kl. 10.00 – 16.00. 

Adressen er: Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg.  

Uge 39

Mandag den 26. september 2022 frigives videoundervisning, øvelser og meditation.

Torsdag den 29. september 2022 kl. 12.00 – 13.30, Gruppetræning (Zoom).  

Uge 40

Mandag den 3. oktober 2022 frigives videoundervisning, øvelser og meditation. 

Torsdag den 6. oktober 2022 kl. 12.00 – 13.30 Clairvoyant Q&A (Zoom). 

Uge 41

Mandag den 10. oktober 2022 frigives videoundervisning, øvelser og meditation.

Torsdag den 13. oktober 2022 kl. 12.00 – 13.30, Gruppetræning (Zoom). 

Uge 42

Hvile uge. Fokus på integrering af de første 4 uger. 

Værktøjer: Journal Prompts (pdf), som jeg guider dig igennem (audio). 

Uge 43

Vi mødes fysisk til træning onsdag den 26. oktober 2022.

Adressen er: Holtumvej 28, 7100 Vejle. 

Der er mulighed for spabad og sauna før eller efter træning.

Uge 44

1:1 træning (Zoom). Det vil sige alle kursister booker individuelle sessioner/tidspunkter med mig til deres 1:1 træning.

Her skal du medbringe en “prøvekanin”.

Uge 45

Mandag den 7. november 2022, kl. 12.00 – 13.30, Clairvoyant Q&A.   .

Torsdag den 10. november 2022 kl. 12.00 – 13.30, Gruppetræning (Zoom). 

Uge 46

1:1 træning (Zoom). Det vil sige alle kursister booker individuelle sessioner/tidspunkter med mig til deres 1:1 træning.

Her skal du medbringe en “prøvekanin”.

Uge 47

Vi mødes fysisk til træning og certificering fredag den 25. november 2022.

Adressen er: Holtumvej 28, 7100 Vejle. 

Der er mulighed for spabad og sauna før eller efter træning. 

Uge 48

Mandag den 28. november 2022, kl. 12.00 – 13.30, Clairvoyant Q&A (Zoom). 

Fokus på landing og reflektion efter 10 intense træningsuger og certificering. 

Afklaring af “next step”. 

Uge 49

Facebook gruppen holdes åben til og med denne uge til evt. supportbehov eller spørgsmål og fremtiden, der dukker op. 

Hvem er jeg?

Jeg er Clairvoyance Coach og  Spirituel Mentor, og så ved jeg en masse om energi- og chakraarbejde.  

Jeg har en baggrund som erhvervsadvokat, og lever i dag af at hjælpe ambitiøse kvinder med at transformere deres liv og forretning, præcis som jeg selv har gjort 💎

Mit stjernetegn er Tvillingen,  jeg bander som en havnearbejder og min humor er dybt pervers.  

Mit primære corewound, som jeg har transformeret, er “Forladthed” og temaerne “Må jeg gerne bare være mig?”, “Må jeg gerne være her?”, “Fylder jeg for meget?” og “Er jeg god nok?” 🙌

Og hallååå – jeg kan slet ikke beskrive, hvor lækkert der er på den anden side af lige præcis de temaer 😘 

High Vibes, 
Charlotte Frimann 

Charlotte Frimann | Spirituel mentor- og erhvervsrådgiver, advokat og High Vibe Coach

Engangsbetaling

Kr. 25.000 inkl. moms

3. rater á

Kr. 8.500 inkl. moms

9. rater á

Kr. 2.995 inkl. moms

Engangsbetaling

Kr. 15.000 eks. moms
(Kr. 18.750 inkl. moms)

I alt for uddannelsen
kr. 18.750 inkl. moms 

Betal i 2 rater

2 rater á kr. 7.500
eks. moms
(kr. 9.375 inkl. moms) 

I alt for uddannelsen
kr. 18.750 inkl. moms

Betal i 3 rater

3 rater á kr. 5.000
eks. moms
(kr. 6.250 inkl. moms)

I alt for uddannelsen
kr. 18.750 inkl. moms

Betal i 6 rater

6 rater á kr. 3.000
eks. moms
(kr. 3.750 inkl. moms)

I alt for uddannelsen
kr. 22.500 inkl. moms

DET SIGER TIDLIGERE KURSISTER

Støtte og hjælp til endnu større indsigt

Charlottes forløb får virkelig sat gang i de indre energier. Hendes tilgang er passioneret og fyldt med opgaver og medationer, som virkelig rykker spirituelle mennesker frem mod hjertelysets indre kærlighed.

Selv om du været i gang med din egen selvindsigt og opvågning, er dette klart et forløb, der er værd at påbegynde, da du får støtten og hjælpen til at opnå en endnu større indsigt i vejen hjem i dig selv. Dette forløb er på ingen måder kun for nybegyndere.

Sia Friis

Et kæmpe kvantespring til glæde, handlekraft og mening med mit liv 

Charlotte taler til din sjæl og formidler gennem hendes clairvoyante evner et lys🌟, der viser dig vejen, undset din historie eller negative overbevisninger, du har båret med dig. Hendes videoer fra uddannelsen Spiritual Awakening 🙏🏻 lærte mig trin for trin, hvordan jeg kan arbejde med chakra, healing og støtte min spirituelle udvikling. 

Jeg har gennem dette forløb oplevet et kæmpe kvantespring, som har beriget mig med glæde, handlekraft og mening med mit liv. 

Nadia Breidfjord

Charlotte er ærlig, direkte og kærlig

Jeg har været med Charlotte på flere forløb, senest på Spiritual Awakening – og hun er bare freaking fantastisk. 

Jeg har taget de vildeste kvantespring, og uanset hvor meget eller lidt, der sker fra dag til dag, så er Charlotte den bedste sparring, hjælp og støtte på rejsen. Hun har hjulpet med at åbne op for min intuition og universet, og for at se tingene i helt ny perspektiver. 

Hun har en helt unik kontakt og måde at formidle på – alt er trukket helt ned på jorden på en ærlig, direkte og meget kærlig måde. Hendes evne til at støtte og hjælpe gennem et forløb har været hele forskellen for mig på min rejse, og jeg kan kun anbefale at tage et forløb med Charlotte – dit liv bliver aldrig det samme – på den gode måde.

Karina Moll