Charlotte Frimann

Jeg hedder Charlotte Frimann, og jeg er spirituel mentor, og erhvervsrådgiver og High Vibe Coach. Jeg har en baggrund i advokatbranchen.

Jeg hjælper ambitiøse kvinder med at transformere deres liv og forretning, præcis som jeg selv har gjort. Jeg tilbyder kurser, workshops, forløb og uddannelse.  

Jeg spændte ben for mig selv

Kender du følelsen af at være fastlåst og have svært ved at træffe beslutninger? At være blokeret uden helt at forstå hvorfor? Og at være klar til at indtage next level, men ikke ane hvordan? 

Måske har du oveni købet i tvivl om, hvad det efterhånden er du tænder på?

Jeg ved, hvor frustrerende det er at ville ud over stepperne og der ikke sker en skid.

Farvel til forklar-mig-røv syndromet

Det gik op for mig, at fornuften var blevet en stopklods. At jeg sad fast, når jeg gik for meget op i detaljer og forsøgte at tænke mig til ”min vej” og til de rigtige beslutninger. Jeg kunne ikke længere leve mit liv eller drive min forretning alene ud fra, hvad der gav mening eller kunne forklares. Det var et endegyldigt farvel til forklar-mig-røv syndromet.

Jeg vidste, at jeg var nødt til at finde tilbage til den intuitive, feminine og spirituelle side af mig selv og inkludere den i mit liv og min forretning, hvis jeg virkelig ville til next level. Og også, hvis jeg ville have et seriøst gennembrud med min virksomhed. 

Jeg begyndte at følge min intuition og navigere ud fra spirituelle værktøjer. Shiiiiit det var vildt….
Og lækkert på samme tid. At stå midt i mit livs (på det tidspunkt) største beslutninger, imens det meste af min ydre verden rystede på hovedet og stillede spørgsmålstegn ved mine drømme og valg.

Men der skete virkelig noget

Både i min business og i mit liv. Jeg mærkede pludselig, hvordan jeg for alvor kunne rykke mig, når jeg lod min sjæl og min mavefornemmelse få plads. Når jeg kom ud af mit hoved, slap kontrollen og tillod mig selv at handle ud fra energi og flow.

I dag er min spiritualitet en integreret del af den måde jeg er i verden på. Uanset om jeg skal træffe beslutninger i mit personlige liv eller i min forretning, er det med sjælen som kompas. Og det helt afgørende er, at den rationelle og maskuline side af mig (”advokaten”) ikke er blevet lullet i søvn ”i spiritualitetens navn”, men lever i bedste velgående og hjælper mig med at handle på mine mål, drømme og længsler, så de bliver til virkelighed.

Det er en fantastisk følelse – og det er præcis det, jeg elsker at hjælpe andre med at opnå.

Stiletter, lipgloss og gummistøvler

Jeg hjælper dig med at transformere dit liv og din virksomhed gennem spiritualitet

Jeg bor på en landejendom, og jeg elsker at være i naturen, som jeg altid har følt en særlig samhørighed med.

Jeg bruger en stor del af min tid på mine dyr, som i virkeligheden er noget af det, jeg sætter mest pris på i mit liv.

Jeg elsker at skifte gummistøvlerne ud med stiletter, når jeg f.eks. holder foredrag og workshops.

Advokaten og businesskvinden i mig lever side om side med mit spirituelle jeg. Det giver en god balance, som er omdrejningspunktet for mig, når jeg lever af at støtte og rådgive andre i deres liv og karriere. 

Min baggrund

Trænet i mindfulness coaching og teknikker v/Mindful Solutions, Liselotte Ellegaard

Uddannet telepatør v/ Ditte Young

Forfatter til bogen ”Ejendomsforbehold; herunder konsignation” udgivet ved forlaget GlobeEdit.

Advokat med speciale i erhvervsjura

Uddannet i Body Translation

Deltaget på utallige nationale og internationale kurser, mentorforløb og workshops i spirituelle emner og værktøjer.