you have a life purpose - be responsible for that

Hvem er jeg?

Mit navn er Charlotte Frimann og jeg er lidt af en blandet landhandel. 

Jeg har en baggrund som erhvervsadvokat,

Spirituel Mentor, og så ved jeg en masse om energi- og chakraarbejde. 

 

og lever i dag af at hjælpe ambitiøse kvinder med at transformere deres liv og forretning, præcis som jeg selv har gjort 💎

Mit stjernetegn er Tvillingen,  jeg bander som en havnearbejder og min humor er dybt pervers.  

Mit primære corewound, som jeg har transformeret, er “Forladthed” og temaerne “Må jeg gerne bare være mig?”, “Må jeg gerne være her?”, “Fylder jeg for meget?” og “Er jeg god nok?” 🙌

Og hallååå – jeg kan slet ikke beskrive, hvor lækkert der er på den anden side af lige præcis de temaer 😘 

Flere tegn på, at du er klar til næste niveau i dit chakraarbejde:

Hør mere om, hvad du lærer på denne master class

Quantum Leap - Kvantespring ind i din nye virkelighed

Skab en ny historie
i stedet for at fixe den gamle

Forstå mig ret. Jeg mener på ingen måde, at vi skal ignorere eller undertrykke vores historie og følelser. Tværtimod. Forståelse, indsigt og bevidsthed er helt afgørende for vores personlige- og spirituelle udvikling. 

Men, når det er sagt, er der et niveau efter forståelsen af vores reaktioner, følelser, traumer og adfærd. Nemlig det niveau, hvor vi så rent faktisk formår at slippe det gamle og skabe noget nyt.

De fleste mennesker er i et eller andet omfang afhængige af deres følelser, og af at fixe deres traumer og historie. Og derfor bliver de ved med at skabe de samme udfordringer i deres liv.

På denne Master Class arbejder vi med en meditationsform, der forbinder dig til “The Unified Field”, hvor du vil opleve dig selv og verden fra et sted, hvor der ikke er knyttet tidligere oplevelser eller historier til. 

Når din historie ikke længere f*cker med dig, åbner der sig helt nye muligheder og du kan pludselig tydeligt se de næste skridt du er guidet til at tage i dit liv. 

Og det er AMAZING 😍

Er du klar?

Det praktiske

Næste workshop i  afholdes torsdag den 27. oktober 2022 kl. 10.00 – 16.00. 

Lokation: Holtumvej 28, 7100 Vejle. 

Der er forplejning inkluderet i prisen. 

Medbring yoga/fitness måtte og evt. pude. 

Et par dage inden vi mødes modtager du en påmindelsesmail, hvor du også har mulighed for at oplyse om evt. allergier eller hensyn i fht. mad. 

Program for dagen

Program

  • Kl. 10.00 – 10.45 – Introduktion & opvarmning 
  • Kl. 10.45 – 11.00 – Pause/finder din plads på gulvet 
  • Kl. 11:00 – 12.30 – Vi arbejder med din personlige chakra profil 
  • Kl. 12.30 – 13.10 – Frokost 
  • Kl. 13.10 – 13.45 – Opfølgning på personlige chakra profiler
  • Kl. 13.45 – 14.30 – Vi arbejder med chakraerne via “The Unified Field” 
  • Kl. 14.30  – 14.50 – Pause/finder din plads på gulvet
  • Kl. 14.50 – 15.45 –  Implementering/embodiement af dagens energi (så den bliver anvendt i din hverdag) 
  • Kl. 15.45 – 16.00 – Fælles opsamling og afrunding 

*medbring yoga/fitness måtte

Chakra kit

Dette får du også:

BONUS #1
CHAKRAKORT

Jeg har skabt disse chakrakort som en kærlig hjælp til at holde et mere stabilt flow i hverdagen. Chakrakortene indeholder kanaliserede budskaber fra Det Spirituelle Råd, som hjælper dig med at forløse blokeringer og stagneret energi i dit system.

Du modtager chakrakortene, når vi ses på denne master class.

BONUS #2
CHAKRA REKALIBRERING

Når vi starter på at arbejde med vores chakraer, er det med fokus på afbalancering af det enkelte chakra. Det næste niveau er, at rekalibrerer og nulstille hele vores chakrasystem på samme tid. Det gør vi via en avanceret meditationsform, hvor vi forbinder os med "The Unified Field". Et plan, der ligger højere oppe end sjælsplan.

Du modtager meditationen i forbindelse med master classén, da jeg vil "rejse med dig" første gang du forbinder dig med "The Unified Field".

Din investering

1. betaling

3.500 kr. 

2. rater á

1.800 kr.

Jeg hjælper dig med at transformere dit liv og din virksomhed gennem spiritualitet

NÅR DU TRANSFORMERER DIN ENERGI, FORANDRER DU DIT LIV

Hej,

Mit navn er Charlotte og jeg lever af at guide andre på deres personlige og spirituelle rejse. 

En rejse, der handler om at finde hjem til os selv, udleve vores drømme og leve vores livsformål. 

Jeg er af den overbevisning, at vi kan have hele pakken 💎  Tryghed, kærlighed, penge, karriere, lykkelige børn og meningsfyldte relationer. 

Livet må gerne være nemt. Og det er det, når vi er villige til at acceptere, at den eneste, der står i vejen for os, er os selv.

De spirituelle principper og universelle love lærer os, hvordan vi lever et passioneret liv i frihed, flow og tryghed og hvor vores drømme manifesteres i lethed 💫 

#spiritualitet uden bullshit 

Det siger andre

Charlotte tåler ingen sammenligning

Charlotte tåler ingen sammenligning

 

Charlotte er fuldstændig unik, og jeg er dybt taknemmelig for alt det, hun har givet mig, både professionelt og personligt. Charlotte guider, coacher og formidler budskaber på et virkelig højt niveau, som på ingen måde tåler sammenligning.

Jeg har modtaget clairvoyance coaching og løbende guidning med en blanding af kærlig støtte og insisterende handlekraftig energi. For mig er det den perfekte kombination, for at skabe energetisk balance. Med Charlottes enestående sjæl føler jeg mig set, hørt og forstået. Jeg har opnået dyb indsigt og helt nye perspektiver på min egen virksomhed, som har været afgørende for at finde min vej og manifestere mine mål.

Charlotte har gjort mig bevidst om balancen mellem min feminine og maskuline energi, hvilket jeg har glæde af både privat og professionelt.
Jeg kan på det varmeste anbefale at investere i Charlottes forløb og kurser.

Christine Christensen

Charlotte formidler på en inspirerende, positiv og underholdende måde

 

Jeg har et stort ønske om at tage næste step hos Charlotte. Det vil sige hendes Clairvoyance Coach Uddannelse. Jeg er rigtig glad for, at det netop er hos hende, at jeg har startet min rejse.

Charlotte er simpelthen hamrende dygtig og formidler det hele på en inspirerende, positiv og underholdende måde, så man bare vil høre mere og mere. Charlotte har gjort en kæmpe forskel for mig. Tusind tak Charlotte – jeg er meget taknemlig.

Jeg vil også gerne ud og gøre en forskel for en masse mennesker derude, som kan få glæde af min visdom og mit lys. Jeg er SÅ klar!

Laila Østergaard

Støtte og hjælp til endnu større indsigt

 

Charlottes forløb får virkelig sat gang i de indre energier. Hendes tilgang er passioneret og fyldt med opgaver og medationer, som virkelig rykker spirituelle mennesker frem mod hjertelysets indre kærlighed.

Selv om du været i gang med din egen selvindsigt og opvågning, er dette klart et forløb, der er værd at påbegynde, da du får støtten og hjælpen til at opnå en endnu større indsigt i vejen hjem i dig selv. Dette forløb er på ingen måder kun for nybegyndere.

Sia Friis

Charlotte er ærlig, direkte og kærlig

 

Jeg har været med Charlotte på flere forløb, og hun er bare freaking fantastisk. 

Jeg har taget de vildeste kvantespring, og uanset hvor meget eller lidt, der sker fra dag til dag, så er Charlotte den bedste sparring, hjælp og støtte på rejsen. Hun har hjulpet med at åbne op for min intuition og universet, og for at se tingene i helt ny perspektiver. 

Hun har en helt unik kontakt og måde at formidle på – alt er trukket helt ned på jorden på en ærlig, direkte og meget kærlig måde. Hendes evne til at støtte og hjælpe gennem et forløb har været hele forskellen for mig på min rejse, og jeg kan kun anbefale at tage et forløb med Charlotte – dit liv bliver aldrig det samme – på den gode måde.

Karina Moll

FAQ

Denne Master Class forudsætter, at du har en grundlæggende basiskendskab til de 7 primære chakraer (placering, navne, egenskaber). 

Du behøver ikke have en daglig meditationspraksis for at kunne følge med, men det er nødvendigt, at du er i stand til at meditere og har erfaring med det. Alternativt anbefaler jeg, at du deltager på min basis chakra workshop “Awaken Your Chakra System”, først. 

Jep. Det er det helt bestemt. 

Alt hvad du har lært er ofte generaliseret viden. Og sådan er det også nødt til at være, når vi lære noget nyt. 

På Advanced Level arbejder vi med din personlige chakra profil. Ingen af vores energisystemer opfører sig ens og har alle unikke individuelle profiler.

Lige som mennekser ligner hinanden, men vores DNA profil er ikke ens. 

Hvis du vil have fuldt udbytte af dit chakra- og energiarbejde, er du nødt til at kende din personlige profil. 

Jeg bliver stadig blown away over, hvor meget flow, der lander hos mine klienter, når de kender deres personlige chakraprofil. 

Der er begrænset deltagerantal, da hele ideen med denne Master Class er, at der undervises via praktiske øvelser og personlig vejledning fra mig.

“Learning by doing” you know….. 💪

Der vil derfor være tale om en mindre gruppe. 

Næste Chakra Master Class, Advanced Level, er fredag den 7. oktober 2022 fra kl. 10.00 til 16.00. 

Adressen er: Holtumvej 28, 7100 Vejle v/fotograf Charlotte Dahl.  

Ja, der er frugt og snacks på bordet om formiddagen, en sund, lækker og let frokost og eftermiddags snack. 

Der er fri vand, kaffe og the. 

Sodavand og danskvand kan købes på stedet og betales med mobile pay. 

Et par dage inden vi mødes, vil du modtage en mail med opdateret info og med mulighed for at oplyse om evt. hensyn, allergier mv. i forhold til mad. 

Shit happens…. Men din tilmelding er bindende og du skal betale for din plads, selvom du bliver forhindret. 

Du er dog altid mere end velkommen til at sælge din plads til en anden (husk at give mig besked). 

Hvis der udstedes restriktioner, der forhindrer afholdelse af arrangementet, vil det blive flyttet til en anden dato. 

Der vil med andre ord ikke ske en aflysning med mulighed for refusion af betaling.