næste workshop er den 15. september 2022

Dit indre kompas
viser vejen til flow

Alt hvad du oplever, tænker og føler, sætter sig i dit chakrasystem som energi og slipper først, når energien er bearbejdet og dit system har fundet ud af om energien, skal integreres i systemet eller om det skal slippes.

Men lige som fordøjelsessystemet, kan dit energisystem lide overlast og sættes ud af kurs. Når det sker trækker dine chakraer sig sammen (“forstoppelse”/blokering) og dit system kan ikke længere skelne imellem, hvilken energi, der skaber flow og hvilken energi, der skal slippes. Derfor holder dit system fast på ALT energi og der begynder at opstå blokeringer i dine chakraer. 

Blokringerne bliver med tiden til mentale- eller følelsesmæssige loop, hvor du kan sidde fast i de samme følelser, tanker, mønstre og oplevelser i dit liv. Hvis blokeringen fortsætter længe nok, kan du også opleve fysiske symptomer.  

Er "Awaken Your chakra system" for dig?

Tegn på, at du vil have
glæde af denne workshop

✨ Din energi er ustabil 

✨  Du er følelsesmæssig ustabil 

✨ Du har spændinger i kroppen 

✨ Der er ting, personer eller situationer, der trigger dig (udover det rimelige)

✨ Du oplever træthed, hovedpine/migræne, uro, søvnforstyrrelser eller fornøjelsesproblemer

✨ Din krop skriger efter ting som du ved ikke er gode for dig (f.eks. mad, drikke, netflix, facebook, usunde relationer mv.)

✨ Du er i tvivl om det du mærker er intuition eller en ubalance/forsvarsmekanisme  

BONUS

Chakra Balance Journal    

Work through your shit 💃 💪

Jeg har lavet denne Chakra Balance Journal, som en hjælp til dig i hverdagen.

Den tager dig igennem en række spørgsmål og øvelser, som identificerer, hvilke(t) chakra, der er ude af balance og hvor din energi er stagneret. 

Anden del af denne Chakra Balance Journal hjælper dig med at genskabe balance og flow i de(t) blokerede chakra. Der følger en guidet healingsmeditation med som lydfil til denne del.  

Du modtager din signerede Chakra Balance Journal, når vi ses på workshoppen. 

Er du klar?

Det praktiske

Næste gang jeg afholder “Awaken Your Chakra System” er torsdag den 15. september 2022 kl. 10.00 – 16.00. 

Lokation: Holtumvej 28, 7100 Vejle. 

Der er forplejning inkluderet i prisen. 

Medbring yoga/fitness måtte og evt. pude. 

Et par dage inden vi mødes modtager du en påmindelsesmail, hvor du også har mulighed for at oplyse om evt. allergier eller hensyn i fht. mad. 

Program for dagen

Jeg hjælper dig med at transformere dit liv og din virksomhed gennem spiritualitet

Program

  • Kl. 10.00 – 10.45 – Introduktion & opvarmning 
  • Kl. 10.45 – 11.30 – 12 chakra systemet 
  • Kl. 11:30 – 11.45 – Pause
  • Kl. 11.45 – 12.30 – Det feminine og maskuline energisystem (vs. chakrasystemet) 
  • Kl. 12.30 – 13.15 – frokost 
  • Kl. 13.15 – 13.30 – De 4 styrende chakraer (“Energy gates”) 
  • Kl. 13.30  – 14.30 – Øvelse 1 & feedback
  • Kl. 14.30 – 14.45 –  Pause
  • Kl. 14.45 – 15.45 – Øvelse 2 & feedback
  • Kl. 15.45 – 16.00 – Fælles opsamling og afrunding 

*medbring yoga/fitness måtte

Din investering

1. betaling

3.500 kr. 

2. rater á

1.800 kr.

Jeg hjælper dig med at transformere dit liv og din virksomhed gennem spiritualitet

NÅR DU TRANSFORMERER DIN ENERGI, FORANDRER DU DIT LIV

Hej,

Mit navn er Charlotte og jeg lever af at guide andre på deres personlige og spirituelle rejse. 

En rejse, der handler om at finde hjem til os selv, udleve vores drømme og leve vores livsformål. 

Jeg er af den overbevisning, at vi kan have hele pakken 💎  Tryghed, kærlighed, penge, karriere, lykkelige børn og meningsfyldte relationer. 

Livet må gerne være nemt. Og det er det, når vi er villige til at acceptere, at den eneste, der står i vejen er os selv.

De spirituelle principper og universelle love lærer os, hvordan vi lever et passioneret liv i frihed, flow og tryghed og hvor vores drømme manifesteres i lethed 💫 

#spiritualitet uden bullshit 

Det siger andre

Charlotte tåler ingen sammenligning

Charlotte tåler ingen sammenligning

 

Charlotte er fuldstændig unik, og jeg er dybt taknemmelig for alt det, hun har givet mig, både professionelt og personligt. Charlotte guider, coacher og formidler budskaber på et virkelig højt niveau, som på ingen måde tåler sammenligning.

Jeg har modtaget clairvoyance coaching og løbende guidning med en blanding af kærlig støtte og insisterende handlekraftig energi. For mig er det den perfekte kombination, for at skabe energetisk balance. Med Charlottes enestående sjæl føler jeg mig set, hørt og forstået. Jeg har opnået dyb indsigt og helt nye perspektiver på min egen virksomhed, som har været afgørende for at finde min vej og manifestere mine mål.

Charlotte har gjort mig bevidst om balancen mellem min feminine og maskuline energi, hvilket jeg har glæde af både privat og professionelt.
Jeg kan på det varmeste anbefale at investere i Charlottes forløb og kurser.

Christine Christensen

Charlotte formidler på en inspirerende, positiv og underholdende måde

 

Jeg har et stort ønske om at tage næste step hos Charlotte. Det vil sige hendes Clairvoyance Coach Uddannelse. Jeg er rigtig glad for, at det netop er hos hende, at jeg har startet min rejse.

Charlotte er simpelthen hamrende dygtig og formidler det hele på en inspirerende, positiv og underholdende måde, så man bare vil høre mere og mere. Charlotte har gjort en kæmpe forskel for mig. Tusind tak Charlotte – jeg er meget taknemlig.

Jeg vil også gerne ud og gøre en forskel for en masse mennesker derude, som kan få glæde af min visdom og mit lys. Jeg er SÅ klar!

Laila Østergaard

Støtte og hjælp til endnu større indsigt

 

Charlottes forløb får virkelig sat gang i de indre energier. Hendes tilgang er passioneret og fyldt med opgaver og medationer, som virkelig rykker spirituelle mennesker frem mod hjertelysets indre kærlighed.

Selv om du været i gang med din egen selvindsigt og opvågning, er dette klart et forløb, der er værd at påbegynde, da du får støtten og hjælpen til at opnå en endnu større indsigt i vejen hjem i dig selv. Dette forløb er på ingen måder kun for nybegyndere.

Sia Friis

Charlotte er ærlig, direkte og kærlig

 

Jeg har været med Charlotte på flere forløb, og hun er bare freaking fantastisk. 

Jeg har taget de vildeste kvantespring, og uanset hvor meget eller lidt, der sker fra dag til dag, så er Charlotte den bedste sparring, hjælp og støtte på rejsen. Hun har hjulpet med at åbne op for min intuition og universet, og for at se tingene i helt ny perspektiver. 

Hun har en helt unik kontakt og måde at formidle på – alt er trukket helt ned på jorden på en ærlig, direkte og meget kærlig måde. Hendes evne til at støtte og hjælpe gennem et forløb har været hele forskellen for mig på min rejse, og jeg kan kun anbefale at tage et forløb med Charlotte – dit liv bliver aldrig det samme – på den gode måde.

Karina Moll

FAQ

Du vil få en masse ud af denne workshop uanset, hvor du er på dit spirituelle eventyr. 

Det er en fordel, at begreberne “chakra” og “energi” ikke er fremmede for dig. Men du behøver på ingen måde, at have et større kendskab til chakraerne. 

Jep. Det er det helt bestemt. 

Workshoppen er bygget op over en masse praktiske øvelser, som vil byde på aha-oplevelser og gennembrud selvom du allerede har arbejdet med dine chakraer.  

“Awaken Your Chakra System” er for alle, der enten vil lære (mere) om de 12 chakraer, energi og om, hvordan den maskuline- og den feminine side kommer til udtryk i de enkelte chakraer. Selvom du kender en del til chakraer vil denne basis workshop stadig give dig et nyt ståsted qua alle øvelserne og den personlige vejledning/feedback. Og jeg er desuden ret overbevist om, at der er et par informationer om chakrasystemet, du ikke kender til 😉

Chakra Master Class, Advanced Level, tager dit chakraarbejde et niveau op og forudsætter en vis tryghed i dit arbejde med chakraer og energi. Lige som arbejdet her berører en meditationsform, der ikke kan praktiseres uden at være i stand til at meditere i forvejen. På Master Classén arbejder vi med en frekvens, der ligger højere oppe end sjælsplan, nemlig “The Unified Field”.

Der er begrænset deltagerantal, da hele ideen med workshoppen er, at der undervises via praktiske øvelser og personlig vejledning fra mig.

“Learning by doing” you know….. 💪

Der vil derfor være tale om en mindre gruppe. 

Næste workshop, er torsdag den 15. september 2022 fra kl. 10.00 til 16.00. 

Adressen er: Holtumvej 28, 7100 Vejle v/fotograf Charlotte Dahl.  

Ja, der er frugt og snacks på bordet om formiddagen, en sund, lækker og let frokost og eftermiddags snack. 

Der er fri vand, kaffe og the. 

Sodavand og danskvand kan købes på stedet og betales med mobile pay. 

Et par dage inden vi mødes, vil du modtage en mail med opdateret info og med mulighed for at oplyse om evt. hensyn, allergier mv. i forhold til mad. 

Shit happens…. Men din tilmelding er bindende og du skal betale for din plads, selvom du bliver forhindret. 

Du er dog altid mere end velkommen til at sælge din plads til en anden (husk at give mig besked). 

Hvis der udstedes restriktioner, der forhindrer afholdelse af arrangementet, vil det blive flyttet til en anden dato. 

Der vil med andre ord ikke ske en aflysning med mulighed for refusion af betaling.